x

PODLEGAO POVREDAMA

Preminuo Nejad Majetić, razbojnik kojeg je kod Cazina ranila Hajrija da spasi svog muža!

Nejad Majetić, jedan od razbojnika koji su u noći sa nedjelje na ponedjeljak, 27. jula, upali u kuću porodice Memić kod Cazina preminuo je usljed rana zadobivenih nakon što ga je upucala Hajrija Memić u pokušaju da se suprotstavi razbojnicima.

Majetić je zajedno sa Amirom Porčićem i još jednom osobom upao u kuću Memića, a onda su Sakiba onesvijestili i vezali, da bi im se potom suprotstavila Sakibova supruga Hajrija.

Ona je iz pištolja upucala Majetića koji je nakon više provedenih dana u induciranoj komi preminuo jučer u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Podsjetimo, razbojnici su prvo napali Sakiba. Kako je ranije za portal "Avaza" ispričao, tukli su ga deset minuta. Branio se koliko je mogao, sve dok nisu izvadili palice i pištolje. 


Razbili su mu glavu, a onda su otišli na sprat do Hajrije, kojoj su stavili pištolj na glavu i prijetili da će je ubiti.

Ona je nekako uspjela izvući pištolj. Pucala je i ranila jednu osobu. Majetić je u teškom stanju prebačen u Kantonalnu bolnicu Bihać, gdje je jučer podlegao povredama.

Iza Nejada ostali su supruga Adisa, sin Ajan i kćerka Neja. Dženaza namaz će se obaviti u četvrtak kod džamije Majetići.


Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.