x

Preminuo poznati turski glumac Gürhan Gülbahar

Tursku kao i region šokirala je vijest da je preminuo poznati turski glumac Gürhan Gülbahar , glumac koji je osvojio srce Bosne i regiona kao negativac Nedžat u popularnoj seriji Elif koja se prikazivala na Tv Pink i OBN TV. 

Gürhan Gülbahar biće upamćen i po mnogobrojnim ulogama ali kolege priznaju da je srce ostavio u seriji " Elif " gdje je svoje kolege nazivao svojom drugom porodicom. Tužnu vijest saopštio je upravo njegov kolega i prijatelj iz pomenute serije Umut Ölçer " Izgubili smo velikog prijatelja, brata i kolegu , bio je sjajan glumac , prijatelj , volio bih da je ovo ružan san iz kojeg želim da se probudim , jer smo dugi niz godina bili dobri prijatelji van kamera " Glumac Gürhan Gülbahar manje od dvije godine se borio sa rijetkim oblikom kancera mozga i pored bolesti pomenuti glumac nastavio je snimanje jer gluma je bila njegova najveća ljubav.

Negativac Nedžat iza sebe je ostavio dubok trag , bio je popularan širom svijeta, što govori i podatak da je sa prvom postavom serije " Elif " osvojio nagradu u Japanu i Meksiku za najbolju ulogu i inostranu seriju , kako kolege ističu neće biti zaboravljen i živjet će kroz svoja glumačka ostvarenja.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.