x

Preokret! Filip Mijatov ipak ulazi u Zadrugu: Prijetili su mi pa sam bio odustao!

Sve je bilo spremno da Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, kako je ranije najavljeno, večeras uđe u rijaliti "Zadruga", kako bi odgovorio na sve optužbe koje je ona iznijela na njegov račun. Koraćeva ga je u više navrata nazvala psihičkim bolesnikom i tvrdila je da ju je Mijatov proganjao. 

Osim toga, čule su se i teške optužbe na njegov račun, da je kriminalac i m.kro, što je on ovih dana oštro demantovao, ali i iznosio kontraoptužbe na račun bivše.

Kada je Ana čula da Filip ulazi, zaprijetila je produkciji da će napustili "Zadrugu" ukoliko se to desi. Na njenu sreću, on je rano jutros objavio na svom Instagramu da zbog poslovnih obaveza mora da se vrati u London, gdje ima svoju firmu, i zahvalio se svima na podršci, a da od ulaska, bar za sada nema ništa. Međutim, došlo je do preokreta. 


Mijatov se sada ponovo oglasio i na storiju objavio da će se on ipak pojaviti na televiziji "Pink" i to od 22 sata kada će objasniti zašto je odložio ulazak i da li će se na kraju ipak naći na imanju u Šimanovcima.

Tokom lajva na Instagramu Filip je rekao da će u 22:00 biti u Šimanovcima i da će doći do susreta sa Koraćevom, ali nije precizirao da li će ući i postati ravnopravni učesnik. Također je potvrdio kako je dobijao prijetnje i da je zbog toga bio odustao od ulaska. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.