x

Pretrnula od brige! Smršala 5 kilograma, a glas joj podrhtava dok priča o njima: Supruga Nenada Aleksića Ša moli Boga da je reper ne prevari sa Draganom Mitar!

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana, gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom progovorila o scenama koje gleda u rijalitiju "Zadruga 2" a na kojima su njen suprug i Dragana Mitar. Priča da njen suprug gaji emocije prema bivšoj Modelsici potresla ju je jako, a ona je drhtavim glasom otkrila kako cijela situacija na nju utiče. 

Ona se zapravo toliko nervirala da je zbog brige smršala čak pet kilograma.

- Sada trenutno se ništa ne dešava, hvala Bogu. Čini mi se da se i unutra situacija stišala, tako da se nadam da će situacija ići ka tom smjeru - rekla je Ivana na početku svog izlaganja.


Ivana se sjetila svoje posjete Nenadu u rijalitiju, pa je priznala da se bukvalno tresla, a da njega do tada nikada nije vidjela kako plače..

- Ja sam se tresla prije nego što sam ušla u vrt, ali moram reći da ja njega za ovih pet godina nikada nisam vidjela da plače. Poslije toga sam se tresla, još uvijek se nisam dozvala pameti, ovo nije ni malo lako - rekla je Ivana sa knedlom u grlu.


Dodala je da joj je mučno da gleda svog supruga u rijalitiju dok je bila aktuelna afera sa Draganom Mitar, ali da se nada da je to samo rijaliti igra i da ustvari među njima nema ničega.

- Ja se držim toga da je to sve igra, on ne može a da ne komunicira sa dotičnom, i ona s njim, ali to je svedeno na minimum. Ja njemu vjerujem i mislim da je to sve vrsta igre - rekla je Nenadova žena u emisiji "Zadruga izbacivanje".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.