x

PROVODI SE U AMERICI

PRETUKAO ŽENU PA ZBRISAO U AMERIKU: Vlada Stanojević zbog potjernice ne smije u Srbiju!

Vlada Stanojević ne smije da se vrati u Srbiju zbog potjernice! Pune tri godine voditelj uspijeva da izbjegne sudska ročišta zbog toga što je u februaru 2015. pretukao fitnes šampionku Ana Mariju Žujović.

Stanojević je svojevremeno uporno negirao optužbe svoje supruge, tvrdeći da je nikad nije fizički napao, već da je ona zaradila masnicu na oku tako što ju je „samo odgurnuo u predjelu lica“. Kad je došlo vrijeme da i na sudu dokaže da nije nasilnik, Stanojević je spakovao kofere i preselio se u SAD. Otad se redovno oglašava na društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije s djevojkama u noćnom provodu, ili kako obilazi plaže, teretane...

S prijateljima iz Srbije, koje dugo nije vidio, nerijetko komunicira preko Fejsbuka i Instagrama, a neke je imao sreću i uživo da vidi kad su ga posjetili u Americi, a među njima su Aco Pejović, Cvija, MC Janko... Jedino nije dostupan za srpske nadležne organe koji pokušavaju da ga izvedu pred lice pravde. O ovome Vlada ni sa nama nije htio da priča, iako smo ga zamolili za komentar.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.