x

DA LI JE OVO NAJVEĆA PONUDA?

Prevarena supruga će debelo naplatiti izdaju? Zavrtjeće vam se u glavi kada budete čuli cifru Aninog paprenog honorara!

Bivša Supruga Zvezdana Slavnića , Ana kako saznaje Kurir, uskoro postaje ravnopravni učesnik Zadruge. Tako će imati priliku da sa svojim bivšim partnerom porazgovara oči u oči o svemu što se dešavalo, a u medijima kruže informacije da će njen ulazak biti debelo unovčen.

S obzirom na to da su glavni akteri priče - Zvezdan, Ana i Anđela, apsolutno nikako nije začudio ovakav potez produkcije. Čak šta više, oni su riješili da debelo odriješe kesu, i da joj ponude trodupli veći honorar, nego bilo kojem učesniku, kako navode domaći mediji.


Ana navodno u rijaliti ulazi za oko 200.000 eura.

- Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povrijedio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali prije njegovog ulaska u rijaliti - kaže izvor za "Blic", koji dodaje da je nisu pitali koliko košta njen ulazak u rijaliti.


- Nisu je pitali šta košta, Ana ulazi u "Zadrugu" za oko 200.000 eura, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku - zaključuje izvor za "Blic".

Podsjetimo, kako je Kurir pisao, Slavnićeva bivša nevjenčana partnerka će se debelo opariti i od njegove javne izdaje. Ona će potražiti pola Zvezdanove zarade iz rijalitija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.