x

Prevarila ga je samo sedam dana poslije svadbe: Ovako su Dragana Mitar i njen muž Siniša izgledali na vjenčanju! (FOTO)

Zadrugarka Dragana Mitar privukla je ogromnu pažnju javnosti svojom nesvakidašnjom životnom pričom, koja je podigla veliku prašinu u "Zadruzi". Ona je priznala da je uplovila u vezu sa starijim, oženjenim čovjekom koji se zbog nje razveo, oženio je i podario sina Jovana. Međutim, to nije ono najšokantnije u emotivnom životu Dragane Mitar.

Zgodna modelsica ispričala je da ju je suprug Siniša Dragutinović u braku maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je bio nevjeran, zbog čega je riješila da mu vrati istom mjerom. Prema najnovijim informacijama, poslije samo sedam dana od svadbe prevarila ga je sa Pavlom Jovanovićem, sa kojim sada živi pod istim krovom u Bijeloj kući i svakodnevno sa njim ratuje, budući da iznose različite, često kontradiktorne tvrdnje vezane za njihovu vezu koja je trajala, kako Pavle tvrdi, pola godine.


Dragana i Siniša su, inače, stali na ludi kamen 1. oktobra 2017. godine, kada su u jednom prijestoničkom restoranu, kako saznajemo, upriličili gala slavlje za svoje članove porodice, prijatelje i kolege.


Modelsica se na svom nalogu na Instagramu u više navrata hvalila fotkama sa svadbe, a zanimljivo je da nije objavila nijednu na kojoj pozira sa svojim supružnikom. Do te fotografije mediji su došli naknadno.


Iako na fotografijama sa svadbe izgledaju sretno, samo nekoliko dana poslije velike fešte uslijedili su prvi problemi, o kojima Dragana u "Zadruzi" svakodnevno govori. Pored lijepih trenutaka, uvrede, ponižavanja i psihofizičko zlostavljanje su, uzme li se u obzir Draganina emotivna ispovijest, postali njihova svakodnevica. Iako su se tog 1. oktobra 2017. pred svjedocima zavjetovali na vječnu ljubav i vjernost, Dragana je, kako njen bivši ljubavnik Pavle tvrdi, svog muža prevarila samo sedam dana poslije svadbe, i to u toaletu jednog prijestoničkog kluba.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.