x

PROKOMENTARISAO SITUACIJU U SVOM STILU

Prevarila Stefana sa Cecinim bivšim? Oglasio se Osman Karić, brutalno potkačio Jovanu i Bogdana, iznio šok optužbe na njihov račun!

Otkad Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nisu zajedno spekuliše se o njenoj navodnoj romansi sa Cecinim bivšim Bogdanom Srejovićem, a paparaco Pink portala uhvatio ih je u noćnom provodu, te je gotovo sigurno da između njih nešto postoji.

Sad se tim povodom oglasio Stefan otac Osman Karić, koji je prokomentarisao situaciju u svom stilu, a između redova se može posumnjati i na to da je Jovana još prije konačnog raskida započela nešto sa Bogdanom.


- Divan su par. U tome je stvar. Sad hejteri znate informaciju iz prve ruke da znate. Posljednje veče kad Stefan reče da je kraj. Sjedili su u separeu, u ćošku je kutak, a Cecin bivši prekoputa. Gledali se i smiješili, flertovali, pa su i griješili. To veče se na Instagramu zapratili, bilo im je lijepo, ni račun nisu platili. Stefan plaća... Da nije njega, ne bi imali ni gaća. Stefana su hejteri optužili, za to vrijeme njih se dvoje u tajnosti družili. Stefan jedva osta živ, sada znate da on nije ništa kriv. Mačak imaš lijepu macu, lijepe zube, konjsku facu. Izvini, po čemu si poznat? Izvini, nisam te prepoznao, Cecin bivši kažeš, ahaa - napisao je Osman na storiju na Instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.