x

Prevarili čitavu javnost: Ljuba krišom čula razgovor Davida i Aleksandre!

Ljuba Pantović se posvađala sa svojom kćerkom Aleksandrom Subotić, a ovaj put otkrila je da ona ima tajni plan sa Davidom Dragojevićem. Aleksandrina majka smatra da ona samo glumi žrtvu i laže narod.

- Danas kad smo legli da odmaramo, Mića i Stanija su razgovarali o vama i taj razgovor se čuo u sobi. Ti si naišla, David se smijuljio, Ana se nasmijala, da biste vas dvoje u jednom momentu izgovorili: "Nemoj ja da progovorim." Zanima me o čemu vi to jedno drugom prijetite da ćete progovoriti? Na izlasku iz sobe si mu rekla da ga moliš da te ne komentariše van programa. Dokle vi mislite da sve zaje**vate i da se k*ljete ko je veća žrtva? Nećete se prati više preko mojih leđa - rekla je Ljuba.


- Hvala, majko. Nisi rekla tačno. On mi je prebacio da idem na neke konsultacije, a ja sam mu rekla da dobro zna gdje idem. David i ja smo bili zajedno i kad smo potpisivali ugovor, on zna u vezi mene neke stvari. Rekla sam mu da mimo programa ne želim da pričam sa njim i svađam se dok drugi spavaju - branila se Aleksandra.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.