x

Prevazišao Kazanovu: Golubović otkrio sa koliko je žena spavao, da li je ovo realno?!

Nekadašnji učesnik rijalitija Farma i budući učesnik Zadruge Kristijan Golubović, gostovao je u emisiji Sanje Marinković gdje je govorio o svom ljubavnom životu.

Bivši osuđenik je, tačnije, govorio o tome da li je istinit trač da je spavao s tri hiljade žena.

- Pa, nisam brojao, nije džentlmenski, ali otprilike... - rekao je Kristijan i dodao da mu "nijedna sa estrade nije odoljela".

Ipak, nije želio da otkrivao o kojim pjevačicama je riječ, ali jeste otkrio da "nisu mogle da odole njegovom šarmu, ali su mogle da odole nekim situacijama, koje su bile neprijatne, pa su pobjegle"!

Golubović je rekao i da mu ta brojka ne znači ništa:


- Nema to cijenu da bi neko rekao "on je mačak", stidim se toga, kada pogledam unazad i sjetim se nekih veza, pomislim šta mi je to trebalo.

Kristijan je ponovio da nije brojao da li je tri hiljade tačna brojka, ali je rekao da nisu sve veze bile emotivne prirode - "bilo je onih s ljubljenje, samo se.s i se.s bez ljubljenja". Na pitanje "ima i toga" voditeljke, on je rekao da "zbog onih koje puše".

Marinkovićeva je pogrešno razumjela šta je hteo da kaže i opomenula ga da se kaže "oralno", nakon čega je Kristijan objašnjavao da priča o ženama "koje mirišu na piksle".

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.