x

torino

Prezgodna Italijanka postavila Novaku nezgodno pitanje: Đoković se nasmijao, uzvrpoljio, pa ovako izbjegao odgovor!

Na ceremoniji predstavljanja osmorice učesnika ATP finala, Novak je pokazao zavidno znanje italijanskog i za razliku od kolega pričao je sa voditeljkom Melisom Satom na njenom maternjem jeziku.

"Veliko mi je zadovoljstvo što igram ovdje, uvijek uživam kada igram u Italiji. Kada pričam na italijanskom vjerujem da se to više sviđa ljudima ovdje. Ovo je jedan od najvećih turnira u našem sportu, učestvuju najbolji igrači na planeti. U isto vrijeme je i odgovornost da se pripremiš što bolje i da dovedeš tijelo u najbolje stanje za kraj godine. Prošli put sam izgubio u polufinalu, volio bih da napravim korak dalje ove godine", rekao je Novak, a onda je od strane lijepe voditeljke uslijedilo i jedno nezgodno pitanje.


Lijepa Melisa ga je pitala o njegovom navijačkom opredjeljenju, odnosno o tome što navija za FK Milan.

- Ti si navijač Milana, zar ne?

- Ne znam da li smijem to da kažem ovdje sada, hajde da nastavimo dalje - sa osmijehom je rekao Novak. Inače, stanovnici Torina su uglavnom navijači Torina i Juventusa.


Srpski teniser Novak Đoković igraće u Crvenoj grupi na završnom masters turniru u Torinu, i pokušaće da ga osvoji šesti put.

Posljednji put Đoković je ovaj trofej osvojio 2015. godine.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.