x

provaljena

Priča se da je Kristijanova žena pobjegla iz zajedničkog stana sa djetetom: Ivanina slika na mrežama otkriva sve o odnosu! (Foto)

Kristijan Golubović ostavio je ženu i kćerku napolju i ušao u rijaliti gdje je stupio u aferu sa pjevačicom Kristinom Spalević.

Ivana se ovim povodom nije oglašavala, ali su sada gledaoci rijalitija primijetili jednu stvar. Pričalo se da je Ivana sa djetetom otišla iz stana, ali je sudeći prema njenom Fejsbuk profilu i dalje sa Kristijanom.

Naime, Ivana i dalje drži sliku sa mužem kao profilnu, a ima ga i u prijateljima.


Podsjetimo, kad je Kristijanova supruga vidjela njegovu prevaru, bila je jako povrijeđena, zbog čega je insistirala kod produkcije da razgovara s njim. I Golubović je molio čelnike televizije da mu dopuste da riješi situaciju sa njom, jer u protivnom neće moći da da sve od sebe, da bude ono što jeste i da pravi šou.


Kako je ozbiljna stvar u pitanju, produkcija će mu, po rečima našeg izvora, dopustiti da nakratko napusti bijelu kuću i da se sretne sa Ivanom, uz pratnju nekog od zaposlenih kako ne bi dobio informacije iz spoljnog svijeta.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.