x

progovorila

Priča se da joj je Relja zabranio da slavi rođenje unuke: Vesna Zmijanac o odnosu sa zetom!

Folk zvijezda Vesna Zmijanac oglasila se za Telegraf Jetset, nakon priča da navodno nije u dobrim odnosima sa zetom Reljom Popovićem, te da joj je on navodno čak zabranio da prisustvuje proslavi povodom rođenja druge unuke.

Vesna nam je ispričala da je istina ta da je na dan rođenja unuke slavila sa Reljom i njegovim prijateljima u jednom restoranu, ali da na slavlju koje je organizovano uveče nije bila.

- Što ja moram da idem na proslavu tamo gdje su mladi i gdje su njegovi i Nikolijini drugari i drugarice? Na dan kad se Nikolija porodila bila sam sa njegovim drugovima, sjedili smo u jednom lokalu, pa sam sutradan vodila svoje drugarice i kod kuće sam imala slavlje za neke ljude. Neki bi voljeli da me vide razapetu, to je druga priča. Čuj, meni Relja zabranio da dođem na slavlje! - počela je Vesna.


- Mi smo jedna skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komunikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom - dodala je pjevačica. Vesna još uvijek nije vidjela unuku uživo, ali prema slikama koje su joj slali, kaže da je ona "njena bucka".


Vesna još uvijek nije vidjela unuku uživo, ali prema slikama koje su joj slali, kaže da je ona "njena bucka".

Pjevačica nam je otkrila da ime bebe nije poznato jer ga njena unuka još uvijek nema, a odluku će, uskoro, donijeti Nikolijina i Reljina starijina kćerkica Rea.


- Još nisam vidjela unuku, juče su izašli popodne, Nikolija treba da se odmori, sve je to taze. Idem sutra da je vidim. Imam slike, mala je, mrvica, bucka moja! - rekla nam je Vesna, a zatim progovorila o imenu druge unuke.

- Sad se veća o imenu. Nije to moglo bez sestre da se obavi. Imaju neka tri imena, kroz dan, dva, tri će to da riješe - dodala je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.