x

PRIČAJ SA MOJOM RUKOM! Miljana ušla u ŽESTOKU SVAĐU sa Tomom, a onda je uradila nešto što je RAZBIJESNILO SVE ZADRUGARE!

Miljana Kulić je tokom večeri bila naročito raspoložena za svađe, pa je nakon rasprave sa Markom Miljkovićem upolovila u svađu sa Tomislavom Panićem, koga je prozvala da je bio u vezi sa Miljkovićem.

- Nemoj da me spominješ ni direktno ni indirektno! Ne diram te, nemam ništa sa tobom, to što imaš sa Markom, imaš sa njim. Ti si za mene rekla da sam gej, da sam u vezi sa Markom - poručio joj je Toma.


- Darija ti je davala na značaju, ja ne. Traži malo kadar. Ti što hoćeš fejk svađe, bježi od mene. Da, ti si gej, ja sam to čula. On traži fejk svađe, ali ih od mene neće dobiti, jer sam inteligentnija. Baš si lijep. Je l' ti treba još kadra? Dobio si na kadru, za nekoliko nedjelja ćeš du*e da mi ljubiš. Pričaj sa mojom rukom - odbrusila mu je Miljana.

 

Kako su ona i Marko napravili opšti haos u spavaćoj sobi, polivajući krevete, Miljana je uzela džoger iz kupatila koji je smrdio, pa je istim obrisala pod, a to je još više podgrijalo tenziju između Tome i nje.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.