x

Pričala da ju je tjerao da koristi n.rkotike: Saša Kovačević podigao tužbu protiv rijaliti učesnice!

Poznati pjevač Saša Kovačević nedavno se susreo sa strašnim glasinama o tome kako je jednu učesnicu rijalitija tjerao da konzumira n.rkotike, a koje je upravo ona plasirala, zbog čega je odlučio da je tuži.

Naime, Miljana Kulić je boravila u rijalitiju i tada iznijela šokantne stvari o pjevaču Saši Kovačeviću, koji je riješio da je tuži.

Ona je govorila kako je ostavila pjevača, jer su se rijetko viđali, ali je i uzimao, kako je tada rekla "bijelo" i pitao je da i ona proba.

Prema izvoru bliskom pjevaču, Kovačević je riješio da tuži rijaliti zvijezdu.


- Saša nije obraćao pažnju na to što je Miljana pričala da je bila sa njim, jer zna da joj niko neće vjerovati. Ona je dolazila na nastupe i slikala se sa njim, ali se nikada nisu ni družili, a kamoli bili u ljubavnoj vezi. Saletu je sve to bilo smiješno dok mu prijatelji koji prate rijaliti nisu rekli da Miljana priča kako ju je tjerao da koriste n.rkotike. Sale je sportista, on rijetko, ali baš rijetko, popije i alkohol, a kamoli nešto drugo. Kako bi stao na put tim budalaštinama, riješio je da tuži Miljanu, čak i da traži zabranu prilaska. Ne zna kako drugačije da stopira sve to, otkrio je izvor za beogradske medije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.