x

danas u braku sa Lepinim bivšim suprugom

Pričalo se da je nju Lepa Lukić uhvatila u krevetu sa mužem: Pjevačica prvi put progovorila o tome!

Poznata je priča da je Lepa Lukić uhvatila tadašnjeg supruga, menadžera Vladu Perovića u preljubi, o čemu je i otvoreno govorila, a budući da je on danas u braku sa Suzanom Perović, mnogi su pomišljali da je kraljicu narodne muzike prevario upravo sa njom.

Suzana je konačno progovorila o ovome i otkrila da li je u pitanju ona ili neka druga ženska osoba.

"Naopako! Kao prvo, ja sam i dalje u braku sa njim... Kako i zašto i zbog čega, to je samo moja stvar. Mi smo izloženi javnosti, tako da ljudi prave spekulacije na razne načine", na početku je rekla Suzana.


"To sam baš čula, da su bile neke izjave kada sam izašla iz rijalitija, da sam ja ta žena koja je uhvaćena u toj preljubi. Ne! Na žalost ili na sreću onih što su tako mislili, nisam to ja. Bila sam isuviše mlada kada su oni bili u braku, imala sam nekih 12 godina kada su se vjenčali, koliko znam iz Vladinih priča. Tako da ja to nisam, to je neka druga osoba u pitanju. Naravno, ja to ime neću izgovoriti jer ne volim o tome da pričam, to nije ni dio mog života i nisam učestvovala u tome i nemam pravo da prozivam tog nekog", objasnila je u emisiji "Grand magazin" i dodala:


"Da li je Lepa to izjavila ili ne, ne znam, ali vjerovatno je imala razlog zašto je to izjavila i to se definitivno ne odnosi na mene".

Lepa je prije nekoliko godina ispričala kako se to dogodilo, ali nije željela da otkrije o kome se radi.


"Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pjevam. Odvezao me je do aerodroma... Cmok, cmok. Ja k'o bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako golog.zu! Molila me da joj dam odjeću, a ja joj nisam dala. Poslije sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je napolje", ispričala je tada Lepa za "Kurir".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.