x

premijera

Priđi mi: Bosanac s adresom u Americi objavio pjesmu koja vas tjera na noge!

Advin Hodžić poznatiji pod umjetničkim imenom Adweenie  već godinama živi i radi u Hartfordu u Americi. Iako mu muzika nije primarno zanimanje, zahvaljujući ljubavi koju posvećuje istoj pronašao je svoj put i istakao se, a svemu je doprinio novi zvuk koji predstavlja.  Sada je oduševio novom pjesmom intrigantnog naziva "Priđi mi". 


Adweenie koji je inače iz Vlasenice ovoga puta se odlučio da publici predstavi duetsku pjesmu koju je snimio sa pjevačicom Josipom koja dolazi iz Austrije.  Na pjesmi je radila provjerena ekipa. Uz Adweenia muziku je radio Kc Blaze, već dobro poznato ime.  Za miks je bio zadužen Blaze, dok aranžman potpisuje Adweneie. 

Numera pretenduje da postane pravi hit. Naime, ritam je takav da vas tjera na noge, a sami spoj njihovih glasova je nešto na što nećete ostati imuni. Adweenie je upućen u muziku koja prolazi u Americi pa je to iskoristio i doprinio da ovaj projekat donese svjetsku produkciju. 

Inače, on se već 14 godina bavi se rep, hip hop muzikom, a odlučan je da u narednom periodu još profesionalnije pristupi estradnom poslu. Iza sebe već ima pjesme koje su privukle pažnju kao što su  “Brat za brata”, “Sponzoruša”, “Kraljica Balkana” i druge.

Njegov rad možete pratiti na Facebooku ili Instagramu: 
https://www.facebook.com/AdweenieMusic
https://www.instagram.com/adweeniemusic/

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.