x

sumnja da je sve plasirala njena kolegica

Prija grca u suzama zbog skandala: O tuči muža i menadžera cijeli grad ispira usta, pjevačica sva slomljena!

Nedavno se navodno dogodio incident na glamuroznoj zabavi u Beogradu, kada su se navodno potukli Filip Živojinović i Danijel Blažić Blaško, menadžer Aleksandre Prijović. Kako tvrdi izvor blizak popularnoj pjevačici, tu priču, koja ju je veoma potresla da je i plakala plasirala je njena koleginica.

- Aleksandra se jako potresla zbog te priče, jer cijeli grad bruji o tome, nema ko nije zvao nju i Filipa da pitaju šta se desilo. Ta priča kako ona vara Filipa sa Blaškom je puštena još prije dvije godine. Međutim, sada se opet pokrenulo to i još kako su se Filip i on tukli - priča za izvor blizak pjevačici.


- Aleksandra zna ko je tu priču plasirao, ali čeka trenutak kada će to i da raspravi. U pitanju je njena koleginica koja očigledno ne može da podnese njen uspjeh i to što će sada da održi tri koncerta u Areni, to je boli, pa ajde da je blati i širi priče. Aleksandra je čak i plakala kada su počeli i po Tviteru da šeruju to kako je došlo do tuče, pa je Filip smirivao. Blaško se takođe našao u nebranom grožđu, ništa momku nije jasno - nastavlja izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.