x

PRIJA I FILIP SU PRED KAMERAMA UVIJEK NASMIJANI: A sada su komšije otkrila kako se Živojinović ponaša prema svojoj ženi!

Aleksandra Prijović trenutno se nalazi u petom mjesecu trudnoće i nedavno je objavila da se po savjetu ljekara povlači sa scene i da treba da miruje, a komšije je viđaju sa punim kesama u ruci.

Pjevačica već četiri godine živi u stanu od 100 kvadrata u mirnom dijelu Voždovca. Aleksandri se prije dvije godine na toj adresi pridružio i Filip Živojinović, s kojim je ljetos stupila u brak, čekaju bebu, a komšije sa ushićenjem čekaju proljeće kada će se pjevačica poroditi.


"Srela sam Aleksandru i pitala je kada će beba da dođe na svijet. Ona se smijala sva ozarena i rekla da je sada u petom mjesecu trudnoće i da porođaj očekuje kada ogrije sunce, poslije zime. Rekla je da je sve u redu i da se super osjeća."

Prodavačica u najbližem marketu, preko puta zgrade, otkriva da je Aleksandra izuzetno nježna prema Filipu i da mu stalno kupuje čokoladno jaje.


"Aleksandra je ista kao kada se doselila, a sada bi i te kako imala razloga da bude uobražena. Mnogo je mlada sa samo 23 godine je postigla što neko neće za cijeli život. Cijenjena je, voljena, popularna i bogata. Svakome se javi i pokloni pažnju i slučajnom prolazniku koji joj se obrati. Nije uobražena, nosi pune kese namirnica sama", ispričala je prodavačica Slađana i dodala da se Prija i Filip sve vrijeme ljube i grle.


"Ona ga stalno zapitkuje: Ljubavi, hoćeš li ovo ili ono, hajde uzmi, ti to voliš. A ona voli da jede neke rol-viršle, koje sama peče kod kuće pa ih često kupuje." U zgradi ima perionica veša i često je posjećuju.

"Mislim da Aleksandra i Filip vrlo malo stvari peru i peglaju sami. Oni su tu stalno i evo čeka ih puno mirišljavih svježe opranih stvaru da ih preuzmu.Nisu naporni ni zahtjevni i ništa im ne zasmeta kako smo uradili. Sada već imamo prijateljske odnose. Zamole me ako nešto hitno treba da se opere i opeglam neku stvar, a kada prođe Nova godina donese i po 20 haljina u kojima je nastupala. U posljednje vrijeme je mnogo galantna i daje nam super bakšiš", otkrila je Rada.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.