x

Prija napravila urnebesan lapsus: Pjevaću Veljku i Bogdani za dušu!

Folk zvijezdu Aleksandru Živojinović sreli smo na jednom gradskom dešavanju, gdje smo iskoristili priliku da je pitamo za vjenčanje decenije Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić. Na događaju koji se s nestrpljenjem očekuje, a koji će se održati 24. novembra Prija će, kako nam je rekla, biti gošća na vjenčanju.

Budući da je Prija nekada bila omiljena mlada pjevačica porodice Ražnatović i da je pjevala na svim proslavama koje su pravili, pitali smo je da li joj je krivo što ona neće zapjevati na svadbi o kojoj priča cijeli region, kada nam je pjevačica otkrila da će ona i njen suprug Filip biti među zvanicama.

- Filip i ja ćemo, naravno, doći na svadbu kao gosti - otkrila je Aleksandra.

Kada smo je pitali da li će ipak zapjevati za mladence ukoliko oni to budu tražili od nje, pjevačica je nesmotreno rekla:

- Naravno, pjevaću za njihovu dušu. Što da ne, uvijek - rekla je Prija i napravila lapsus, vjerovatno ne razmišljajući kakvu konotaciju imaju njene riječi i kada se kaže pjevati nekome za dušu. U našem narodu se ova izreka koristi kada nešto posvetite osobama kojih više nema.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.