x

Prija poslije porođaja pala u depresiju: Ovaj Filipov potez jedva je preživjela! Pjevačica otvorila dušu!

Aleksandra Živojinović otvorila je dušu pa priznala da se poslije porođaja zbog viška kilograma osjećala veoma loše. Kako kaže, kad je stala na vagu i vidjela broj - pala je u depresiju. Uz muža Filipa, pak, uspjela je da prebrodi ovaj težak period, ali kada bi se on sladio njenom omiljenom čokoladom, ona bi to jedva preživljavala.

"Počela sam da treniram prije nekoliko nedjelja, ali sam prije toga pravilnom ishranom uspjela da izgubim kilograme. Kada sam stala na vagu poslije porođaja i vidjela koliko imam kilograma, pala sam u depresiju. Odmah sam se dala u akciju i za kratko vrijeme uspjela sam da smršam i veoma sam ponosna na sebe jer sam inače veliki gurman i obožavam da jedem. Od kada Filip ima restoran, ja bih svaki specijalitet da probam", kaže pjevačica i dodaje da se nije osjećala se*si kada se porodila.


"Oduvijek sam bila mršava i bilo mi je čudno da imam toliko kilograma. Nisam se osjećala lijepo, ali uz pomoć mog Filipa sam to uspjela da prevaziđem. On mi je stalno govorio da ću brzo smršati i da ću izgledati bolje nego ranije. Nikada mi nije rekao da sam debela i na tome sam mu veoma zahvalna. Takođe, kada sam kukala da sam gladna, on me je nudio hranom i govorio mi da se ne brinem i da se ne opterećujem toliko. Iskreno, najteže mi je bilo kada legnemo u krevet, a on uzme i jede moju omiljenu čokoladu. To sam jedva preživjela. Takođe, Brena mi je takođe rekla da bi trebalo da što prije smršam zbog karijere i posla", otkrila je ona, pa istakla da se otkada je rodila sina svi utrkuju ko će provoditi vrijeme sa njim.


"Od kada sam rodila Aleksandra, trudimo se da stalno budemo na okupu, on nam je u kuću donio potpuno novu energiju. Velika je borba ko će ga čuvati i provoditi vrijeme se njim. Ipak, kada ga ostavljam kada idem na neki nastup, ne znam kako izađem iz kuće. Veoma mi je bilo teško kada sam shvatila da moram da se vratim nastupima i da neću svaki trenutak provoditi sa njim. Kada sam krenula na prvi nastup, sjedila sam u automobilu i sve vrijeme gledala njegove fotografije i plakala, jedva su me smirili kada je trebalo da izađem na binu. Kasnije je svaki odlazak bio lakši i sebe sam ubijedila da je normalno da nastavim da radim i da se vratim poslovnim obavezama. Kada mogu sve pjevačice, mogu i ja, nisam ja jedina mama", ispričala je Aleksandra i dodala da joj svi pomažu oko sina i kuhanja.


"Svi spremamo hranu od kada je Aleksandar počeo sve da jede. Najčešće spremam ja, ali uskoče da pomognu i moja mama, Filipova mama, kao i Brena. Ko god je raspoložen da kuha, ja dozvoljavam, nikada ne odbijam pomoć. Nisam posesivna mama koja nikome ne da da joj uzme sina. Učila sam od drugih roditelja da je najbolje da ga ne navikavam da bude stalno sa mnom", zaključila je Prija. 

.

.

.

.

..

.

.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.