x

KRAJ ROMANSE

Prijateljica progovorila kroz koji pakao je Maja prošla: Svi detalji veze Marinkovićeve i Pece, spomenula i mutne radnje!

Maja Marinković i Petar Raspopović stavili su tačku na svoju ljubavnu vezu. Tim povodom se za Kurir oglasila i Majina prijateljica Olga Margetić, bivša zadrugarka i otkrila detalje veze.

- Nema veze s vezom da je Peca šutnu Maju. Taj čovjek, ako mogu tako da ga nazovem, muška je starleta željna pažnje, očigledno ima komplekse koji ga prate iz djetinjstva. Kao što je i sam namjestio paparace da ih slikaju na Zlatiboru. Taj čovjek joj je branio da se čuje sa drugaricama, da izlazi, da se oblači kako želi, prisluškivao je, pratio svaki njen korak. Ukoliko joj dozvoli da izađe, morala je da je javlja na video pozive, da vidi ko je u njenom okruženju. Čak je i na njenog oca bio ljubomoran i uskraćivao joj je kontakt sa ocem - otkrila je Olga.


- Zabranio joj je da kači reklame po instagramu da bi zavisila od njega finansijski. Bila je kao njegova marioneta, a Majin karakter to nije dozvoljavao, a svi znamo kakva je Maja, puna života, iz tog razloga riješila je napusti taj pakao od života. On je pokušavao na sve načine da je uništi, i da bude fokusirana samo na njega. Maju je ugušio takav život, a i pojedine stvari koje nisu za javnost - priča Olga.

- Postoje tu neke ozbiljnije stvari o kojima Maja ne želi da priča, neke "mutne" radnje. Ali kad god sam je pitala, nije željela da se nastavlja o toj temi - završila je Olga.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je činilo drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktan kontakt broj WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: [email protected]