x

ŽELE DA ODE U MOSKVU

Prijateljice Putinove navodne ljubavnice mole je da ga nagovori da prestane ratovati!

Prijateljice Aline Kabaeve, navodne ljubavnice predsjednika Rusije Vladimira Putina, mole je da ode u Mosvku i nagovori ga da prestane vršiti agresiju na Ukrajinu.

"Čini se da on nikoga ne želi slušati, ali bi njoj to možda pošlo za rukom. Putin ima jako osiguranje, a Alina nije sigurna da li bi uopće uspjela doći do njega. Čak i da to uspije, ne zna da li će se nakon toga moći vratiti kući, odnosno njihovoj djeci", naveo je neimenovani izvor za Page Six.


Podsjećamo, ovaj medij je početkom marta objavio da Putin u Švicarskoj krije Alinu i njihovo četvero djece - dva dječaka i dvije djevojčice. Alina i Putin nikada nisu priznali aferu. Također je objavljeno da ona ima nekoliko pasoša pod različitim imenima i nacionalnostima.


Rusi, Bjelorusi i Ukrajinci pokrenuli su peticiju švicarskim vlastima da se Alina protjera iz zemlje. Peticiju je do sada potpisalo više od 57 hiljada ljudi.

"Mi, građani Rusije, Bjelorusije i Ukrajine, koja trenutno trpi ogromnu patnju, ujedinjujemo se u obraćanju vlastima Švicarske. Javnost je saznala da je Alina Kabaeva pobjegla od sankcija u vašu zemlju. Ona je ljubavnica diktatora i ratnog zločinca koji je napao Ukrajinu", napisano je.

Ona se s djecom navodno krije u luksuznoj vili u blizini francuske granice.

.

.

.

.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.