x

Prije 9 godina je podigao cijelu Srbiju na noge, a sada ulazi u Zadrugu da zavede red: Sklopio pakleni dogovor sa Mitrovićem!

Miloš Bojanić uskoro će postati novi učesnik „Zadruge 3“. Folker je bio juče na televiziji Pink i dogovorio se o ulasku u rijaliti. Folker je pristao da učestvuje u rijalitiju iz poštovanja prema Željku Mitroviću, koji će mu obezbijediti garažu za njegov oldtajmer.

Iako je u proteklom periodu demantovao navode da namerava da uđe u najgledaniji rijaliti šou program kako bi pojačao ekipu, ovog puta pristao je na taj izazov, ali pod jednim uslovom - da sa sobom poveze čuveni Titov oltdajmer, koji mora da restaurira do dogovorenog termina.

- Bojanić je u životu stekao dovoljno novca za lagodan život i ne mora da brine za budućnost. Zna se da on ima brojne nekretnine i da umije s parama koje je zaradio od pjevanja. Međutim, u njegovom slučaju pare nisu ni bile presudne, već poštovanje prema Željku Mitroviću. On je više puta govorio da mu je vlasnik Pinka omogućio neke stvari i dosta mu pomogao u životu, pa je ovo najlakši način da mu se oduži za sve to - kaže izvor i dodaje da je folker u ovoj ponudi prepoznao i izazov.


- Bojanić se pomalo i uželio adrenalina koji pruža rijaliti. Htio bi da odmjeri snage s novim, mlađim učesnicima i još jednom dokaže sebi da je najbolji, budući da je briljirao u „Farmi“ 2010. godine i zato je tada i pobijedio, a i njegovo učešće u „Dvoru“ je bilo zapaženo. U „Zadruzi“ ima dosta ljudi koje privatno voli, a među njima su Ivan Gavrilović i Gagi Đogani. Nije bilo razloga da ne uđe, pogotovo kada mu je Mitrović rekao da će za svoj oldtajmer dobiti posebnu garažu. Tu će Miloš na miru moći da dotjeruje automobil, što mu je posljednjih godina najveća preokupacija pored pjevanja - zaključuje naš sagovornik, čije navode je potvrdio i sam Bojanić, doduše, ne iz prve.

- Neću da pričam o tome. Vidjećete - rekao je ljutito folker, da bi kasnije smekšao.

- Dobro. Ulazim u „Zadrugu 3“ da zavedem red i da ih sve razbucam tamo! Kad Miloš uđe, sve će se promijeniti - rekao je pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.