x

Prije Zadruge povraćala, mjesec dana čekala na rezultate... Ovo je istina o Stanijinoj bolesti zbog koje hitno putuje u Ameriku na operaciju!

Današnji iznenadni odlazak Stanije Dobrojević iz Zadruge 2 šokirao je kako njene fanove, tako i sve učesnike rijalitija i gledaoce. U pitanju je zdravstveni problem sa kojim se Dobrojevićeva nosila još prije ulaska u Zadrugu.

Kako ekskluzivno saznajemo, Stanija je napustila Zadrugu da bi otišla u Ameriku i podvrgla se intervenciji, a poslije toga je čeka i duži period oporavka.

- Stanija je morala hitno da napusti rijaliti, jer nalazi koji su stigli nisu nimalo dobri. Ona je analize radila prije mesec dana, ali je nekoliko nedjelja moralo da se čeka na rezultate. Putuje u Ameriku gdje će obaviti intervenciju koja jeste ozbiljna, ali nije u pitanju tumor kao što neki već polemišu - kaže Stanijin PR ekskluzivno za Telegraf.

- Stanija je imala probleme i prije ulaska i Zadrugu, vrtoglavice i povraćanje. Nadamo se najboljem. Ona će se vratiti u Zadrugu nakon intervencije i perioda oporavka koji joj odrede. Zbog onoga što je potpisala isključivo joj je zabranjeno komuniciranje sa medijima i davanje bilo kakvih izjava - zaključuje PR Stanije Dobrojević.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.