x

opomena pred tužbu

Prijeti tužbama: Maca Diskrecija angažovala advokate, ovo je razlog!

Jutjuberka Maca Diskrecija riješila je da presavije tabak i tuži sve one koji koriste njene video zapise i dijele ih na društvenim mrežama.

Naime, Senada Nurkić, kako glasi građansko ime nekadašnje učesnice brojnih rijaliti šou-programa, podijelila je na Instagramu deo opomene pred tužbu koju planira da podnese.

– Poštovani, obraćamo Vam se kao punomoćnici Senade Nurkić, državljanke Republike Bosne i Hercegovine, javnosti poznata pod pseudonimom Maca Diskrecija. Podsjećamo Vas da je u skladu sa zakonodavstvom Republike Srbije “autorsko djelo originalna duhovna tvorevina autora, izražena u određenoj formi, bez obzira na njegovu umjetničku, naučnu ili drugu vrijednost, njegovu namjenu, veličinu, sadržinu i način ispoljavanja, kao i dopuštenost javnog saopštavanja njegove sadržine”, i kao takvo uživa zaštitu, i daje autoru takvog djela pravo da štiti svoja moralna i imovinska prava – stoji u ovom dokumentu.


 -Sva prava na snimcima naše klijentkinje ima isključivo ona kao autor, te stoga objavljivanje istih može da vrši ili ona lično ili treće lice isključivo na osnovu njene izričite saglasnosti – dodaje se dalje u dokumentu, na šta je sama Maca poručila:

–Svi koji ste na bilo kojim stranicama kačili moje video klipove, u bilo kojim grupama, imate jako malo vremena da obrišete sadržaj jer će vam stići tužba!– poručila je.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Puls

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.