x

priznanjem iznenadila sve

Prijovićka ne izlazi iz kuće dok Filip ne odobri: Ja moram njega da pitam za sve!

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović privlače pažnju javnosti još od trenutka kada su stupili u emotivni odnos. 

U braku su dobili i sina Aleksandra, kome je pjevačica izuzetno posvećena, a kako ističe suprug joj ne brani da se oblači izazovno i uvijek voli da se konsultuje sa njim oko stajlinga.

- Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam vidjela materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvijek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično - rekla je Aleksandra.


Lijepa pjevačica slobodno vrijeme uglavnom provodi sa sinom, koji redovno pohađa vrtić, a kako je još od ranije poznato da ne zna da kuha, sada je otkrila da se na tom polju ništa nije promijenilo.

- Ne provodim baš vrijeme u kuhinji. Ne znam da kuham, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike, i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno - rekla je kroz osmijeh za "Kurir".

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.