x

ne propustite

Priuštite savršen odmor za Vašu porodicu u Ulcinju u Hotelu Edita za samo 25€!

Idealno je vrijeme za godišnje odmore i ljetovanje, a Crna Gora je atrakcija kako za turiste iz regiona, tako i za one iz cijelog svijeta. Ulcinj privlači posebnu pažnju, a ukoliko ste u potrazi za idealnim smještajem i pristupačnim cijenama, Hotel Edita je savršen izbor za Vas. Inače, riječ je o dva objekta različite arhitekteure, ali su oba - Hotel Edita.

Hotel Edita

Apartaments EDITA, Ulcinj 85360, Crna Gora

+ 38269 88 66 59

Hotel Edita u Ulcinju je više nego idealno mjesto za opuštanje sa vašim najmilijim. To se ne odnosi samo na sadržaj koji nudi, već i na pristupačnu cijenu boravka koja je u skladu sa  primanjima ljudi sa Balkana. Upravo po tome se Hotel Edita izdvojio. Za kratko vrijeme je privukao pažnju, a po nevjerovatnoj cijeni od samo 25€ možete da uživate na destinaciji koja je raj za dušu. Akcija vrijedi do 01. jula, dok od 01. jula do 01. septembra možete uživati po cijeni od 30€ po osobi. 


Prilika koja se ne propušta kada je Hotel Edita u pitanju jesu ovosezonske cijene. Za samo 25€ priuštićete sebi i porodici odmor za pamćenje. Polupansion (doručak i večera) su uključeni u cijenu, kao i bazen, parking, igralište za djecu, ali i besplatan transfer do plaže i grada. Za djecu do 5 godina je boravak GRATIS, dok za one od 6 do 10 godina vrijedi popust od 50%.


Kako smo već spomenuli, u sklopu Hotela Edita se nalazi bazen, koji je često oaza mira i opuštanja za sve goste. Inače, hotel se nalazi na 2,3 km od Velike plaže, što predstavlja destinaciju koja je fenomenalna za sve turiste - niti daleko od plaže, a opet niti suviše blizu, te ćete izbjeći gužve i galamu. 


Hotel Edita u ponudi ima besplatnu uslugu prijevoza po Ulcinju i do obližnjih plaža te sadrži klimatizirane sobe s vlastitim balkonima, besplatnim WiFi-jem i besplatnim parkiralištem. Sve sobe sadrže TV s kabelskim programima, minibar i kupaonicu s tušem.


Restoran Edita poslužuje jela tradicionalne i međunarodne kuhinje. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, a dostupna je i posluga u sobu. Gosti se mogu opuštati na zajedničkoj terasi ili posjetiti obližnje restorane i barove, koji su udaljeni samo 50 metara. Autobusni kolodvor u Ulcinju udaljen je 300 metara od hotela Edita. Gosti mogu uživati u ribolovu u rijeci Portmilena, koja je udaljena 1,5 km, na biciklističkim stazama, do kojih ima 2 km, ili na pješčanoj Velikoj plaži, koja počinje 2,3 km od objekta.


Ne propustite akcijske cijene i priuštite sebi hedonističke momente za pamćenje.

Kontakt: 
+ 382 69 88 66 59
+ 382 69 63 54 21

(Dostupni na viber /whatsapp)

Facebook: 
https://www.facebook.com/Ulcinj-Hotel-Edita-114371395265168

Instagram:
https://www.instagram.com/hotel_edita_/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.