x

imaju nestvaran život

Privatnim avionom idu na ručak, i pas nosi firmirano: Kćerka Željka Mitrovića i njen dečko milijarder baš uživaju!

Mlada Kristina Mitrović uživa u ljubavi sa Ilijom, mladim nasljednikom "kralja uranijuma", sa kojim je sve bliža vjenčanju.

Ovaj par bukvalno se ne odvaja, a prije nekoliko dana na kratko su boravili u Beogradu.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana, u srijedu 29. septembra, Kristina je podijelila da su već u Beču i da uživaju u vožnji kočijom kroz grad.

Lijepa Kristina pohvalila se i fotografijom svog ljubimca koji je, takođe, vrlo često obučen u firmirane krpice, pa je tako na sebi jučer imao Dior odijelo.


Ljetos smo mogli da vidimo da ovom paru nije nepoznanica da samo zbog ručka sjedaju u privatni avion i idu sa jedne destinacije na drugu, što nije čudno jer je luksuz njihova svakodnevica.

Inače, Kristinin budući suprug ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gdje i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbjeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocjenih automobila, koje mijenja gotovo svakodnevno.


On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

U Ujedinjenom Kraljevstvu Ilija ima nekretninu u kvartu gdje žive pripadnici svjetskog džet-seta. Prijatelji para kažu da je njihova ljubav veoma jaka i da se od trenutka kad su otpočeli vezu ne razdvajaju.


Ilija je veoma pažljiv prema svojoj vjerenici, pa je skoro svakodnevno dočeka prepuna soba svježeg cvijeća.

Da Iliji ništa nije teško kako bi usrećio Kristinu, govori to što se sa njom uputio sa Santorinija na Mikonos helikopterom, samo da bi ručali u njenom omiljenom restoranu, čime se nasljednica Mitrovićevih pohvalila na Instagramu.


I fotografije koje Kristina objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a ona se često pratiocima pohvali i skupocjenim poklonima koje dobija od budućeg supruga.

Ovaj bogataš izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, obožava Srbiju kao i porodicu buduće supruge.


U prilog tome svjedoče i snimci koje objavljuje sa slavlja koja Mitrovići često prave, a koja on i Kristina ne propuštaju. Gdje god da borave u svijetu, njih dvoje dolaze u Beograd kako bi ispoštovali važne datume.

Ilija vodi život na visokoj nozi, a često se može vidjeti u ekskluzivnim restoranima gdje se za ulazak plaća godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti.


Takođe voli skupocjenu garderobu i tompuse, pa se na njemu mogu vidjeti najprestižnije marke.

Za jedan tompus umije da izdvoji i više od 1.000 eura.

Gdje god da se pojavi, privlači pažnju svojim smislom za humor, pozitivnom energijom i inteligencijom.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.