x

Evo kako starleta izgleda

Procurila jeziva fotografija! Marinkovićeva rane prekrila flasterima, Anđela joj unakazila lice!

Anđela Đuričić i Maja Marinković žestoko su se sukobile oko Zvezdana Slavnića, zbog čega je Đuričićeva fizički nasrnula na Maju.

Naime, Anđela ju je prvo počupala, a potom povukla na pod nakon čega je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga". Maja je tom prilikom zadobila i brojne ogrebotine po licu, a sada je isplivala njena jeziva fotografija na kojoj se vidi šta joj je zaista uradila Đuričićeva.


Maji su potom sanirali ogrebotine, te je na licu imala flastere kako bi prekrila unakaženo lice.

Inače, otac zadrugarke, Taki Marinković otkrio je da je podnio krivičnu prijavu protiv Crnogorke nakon što je njegovoj kćerki nanijela povrede.


- Javila mi se jutros bivša supruga i rekla da hitno uđem u poruke, gdje mi je poslala snimke na kojima nebitna osoba tuče moju kćerkicu. Istog momenta sam zvao produkciju i čelnike Pinka, jer sam dobio informaciju da je u bolnici. To nije tačno, Maja je samo malo više ugruvana. Majin advokat je odmah podnio krivičnu prijavu zbog nasilja i teških tjelesnih povreda, jer je rekao da je povrijedila vrat. Ja to nisam ništa vidio, ali želim da ode da se to sve snimi. Da ne bi bilo nekih neželjenih posljedica, on će kontaktirati produkciju da se to sve odradi - rekao je Taki.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.