x

uoči premijere

Procurile nove fotografije BMW-ove redizajnirane Serije 7

Na posljednjim fotografijama koje su se pojavile na internetu može se vidjeti nekoliko novih detalja koje su u Minhenu pripremili za svoju redizajniranu perjanicu.

Prije zvaničnog predstavljanja redizajniranog izdanja najvećeg i najluksuznijeg BMW-ovog modela na internetu su se pojavile fotografije koje asociraju na fotografije kakve se mogu vidjeti na BMW-ovom konfiguratoru modela, a na njima se može vidjeti kako izgleda osvježeno izdanje Serije 7 u verzijama 750 Li i 750 Li M Sport.

Uz činjenicu da se mnogima ne dopadaju enormno veliki "bubrezi" maske hladnjaka koje je BMW nedavno premijerno predstavio na modelu X7, sličan koncept korišten je i na redizajniranoj Seriji 7 koja s novom karakterističnom maskom hladnjaka možda nije ljepša, ali je impozantnija.

Pored nove maske hladnjaka obnovljena "Sedmica" dobila je nova kućišta prednjih svjetala, drugačiji prednji odbojnik i redizajniran poklopac motora. Bokovi otkrivaju uspravniji završetak masivne lajsne na prednjim blatobranima, a promjene na zadnjem dijelu automobila uključuju novu grafiku u kućištima LED svjetala i redizajnirane završetke izduvnog sistema.

Zvanična premijera BMW-ove luksuzne perjanice, koju će i u osvježenom izdanju pokretati gama poznatih dizelskih i benzinskih motora, očekuje se naredne sedmice.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.