x

Procurile nove šokantne informacije o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera: Naše prijateljstvo nije kao prije, ne možemo da komuniciramo kao nekada!

Jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena Mihael Šumaher nalazi se u kritičnoj situaciji, a njegov veliki prijatelj Žan Tod iznio je nove informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Tod je Šumaherov veliki prijatelj i jedan je od rijetkih koji ima pravo da viđa Mihaela dok je u ovom stanju.

On je nedavno bio u njegovoj porodičnoj kući u Švajcarskojm poslije čega je dao intervju za radio Monte Karlo u kojoj je otkrio informaciju koja je sve ostavila u šoku.

On je poručio da se Mihael bori, kao i njegova porodica, ali da njihovo prijateljstvo više ne može da bude isto, jer ne mogu da komuniciraju kao prije.

- Naravno da naše prijateljstvo ne može da bude isto, kao što je bilo nekada. Samo zato što više ne možemo da komuniciramo kao prije. O Mihaelu se brinu veoma dobro. Živi sa porodicom u kući između Ženeve i Lozane. Nastavlja da se bori i njegova porodica se bori na isti način - rekao je Žan Tod, koji smatra da njegove posjete pomažu Mihaelu da ima pozitivne misli.


- Na kraju, samo pozitivne misli mu pomažu. I njegova porodica je pozitivna u psihičkom smislu, uprkos okolnostima.

Svi sa velikim nestrpljenjem očekuju premijeru filma o Mihaelu Šumaheru gdje će biti otkriveni detalji i o njegovom zdravstvenom stanju, tačnije članovi njegove porodice će po prvi put u javnosti iznijeti sve bitne činjenice.

Podsjetimo, od kako je doživio tešku nesreću na skijanju u Alpima u Francuskoj u decembru 2013. godine, o njegovom zdravstenom stanju postoje minimalne informacije, a prema nekim nezvaničnim on je u vještačkoj komi i bori se za život.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.