x

Procurile sve nove pjesme Jelene Karleuše: Poslušajte ih na jednom mjestu! Slijedi milionska tužba!

Muzička zvijezda Jelena Karleuša dugo vremena radi na novom albumu, a njen povratak je vjerovatno najiščekivanija stvar kada je naša muzička scena u pitanju. Ipak, desilo joj se nešto što nijedan izvođač ne bi poželio. Deset novih pjesama je objavljeno na YouTube-u, a pjevačica je kako saznajemo najavila milionsku tužbu. Uz to, pokušava da ih ukloni sa popularne muzičke platforme, što joj još nije pošlo za rukom.

Jelena Karleuša je suočena sa velikim problemom. Deset novih pjesama sa nadolazećeg albuma je od danas dostupno na YouTube-u i svi ih mogu poslušati. Plavokosa zvijezda ovakav scenarij nikako nije mogla poželjeti, budući da je svoj muzički povratak spremala u velikom stilu. JK već dugo vremena pomijera plasiranje novih projekata, upravo zato što je htjela da sve bude dovedeno do perfekcije, da na nekim snimljenim pjesmama mijenja aranžman ili dijelove teksta, te spremi neviđene spotove. Međutim, neko blizak njoj je riješio da joj napakosti i objavi deset novih pjesama, a koje možete poslušati na dnu teksta. Inače, kako Ekskluziva.ba portal saznaje, Jelena će papreno naplatiti ovakvu izdaju i tužiti osobu koja je zadužena za širenje pjesama. 


- "Jelena je prije nekoliko dana sama izbacila dio nove pjesme. Riječ je o duetu sa zvijezdom iz Latinske Amerike Pablom Vitarom, a djelić numere "La Bomba" koju je Jelena podijelila sa svojom publikom je napravila pravi haos. Svjetski prizvuk i kontroverzne zvijezde su pravi spoj, pa ne čudi što su uslijedile hiljade poruka i komentara da Jelena što prije izbaci novu pjesmu. Naravno da njoj ne pada na pamet da u ovom momentu to uradi, a da stvar bude gora, saradnik blizak pjevačici je ne samo tu, već još devet pjesama podijelio nekim prijateljima, a neko od njih je to postavio na YouTube. Tako je od danas moguće poslušati čak svih deset novih pjesama Jelene Karleuše", govori izvor blizak pjevačici i dodaje kako je Jelena već kontaktirala advokata i napravila haos saradnicima: 


- "Jelena je odmah sabrala dva i dva, otprilike zna odakle je sve poteklo. Gotovo sve sa kojim je radila na pjesmama je kontaktirala, dok nije shvatila ko je glavni i odgovori za širenje novih numera. Pokušava da izbriše i zaustavi širenje numera, ali one još nigdje nisu zaštićene autorskim pravima, tako da će teško doći do toga. Jedino što bi moglo zaustaviti cijeli proces jeste ako se onaj ko ih je postavio uplaši kada čuje da Jelena sprema tužbu od koje je moguća milionska odšteta. Možda taj ko je sve uradio nema silne pare, ali kada ostane bez krova nad glavom, cijele pokretne i nepokretne imovine, shvati kakvu je glupost uradio", kaže izvor za Ekskluziva.ba portal. 

VI SVE NOVE PJESME JELENE KARLEUŠE ne MOŽETE POSLUŠATI na linku OVDJE, ali nekom drugom prilikom možda to dočekate. Jer.... Aprilili. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.