x

evo i kada se vraća u rijaliti

Procurili detalji susreta Dejana s psihijatrom: Dragojević odbijao pomoć!

Dejan Dragojević, nakon što je juče u "Zadruzi" tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i nanio jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar, a sada mediji saznaju kada će se vratiti u pomenuti rijaliti.

Dejan je, naime, tokom jučerašnjeg dana satima razgovarao sa psihijatrom, koji je pokušao da ga dozove sebi.

- Dobar dio dana proveo je sa psihijatrom. Odbijao je da razgovara sa njim, i to dugo, a onda je ipak prihvatio, nije imao kud. Govorio je sve vrijeme kako nije htio sebe da povrijedi, kako nije znao šta ga je snašlo. U apartmanu u Šimanovcima je sada - navodi izvor "Blica" koji je upućen u ovaj slučaj.


- Očekuju da ga vrate u toku sutrašnjeg dana u "Zadrugu". Nadaju se da će do popodne biti psihički stabilan i da će moći da se nosi sa svim onim što nosi rijaliti. Vratiće se tako među zadrugare brže nego što mnogi misle. Psihijatar mu je rekao da nipošto ne smije da reaguje onako kako je reagovao, da mora da se smiri i da bude još malo sam i razmisli dobro o svemu, te da bude siguran da neće da ponovi greške - dodaje izvor.


Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana. Dragojević je, podsjetimo, bio u svjesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je cijeli bio krvav.

- Sramota me je što sam to uradio, izvinjavam se - rekao je Dejan nakon haosa za "Pink".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.