x

Procurili ogavni detalji s.ksa: Marko Miljković opštio sa Draganom iza zavjese!

Dragana Mitar i Marijana Zonjić su u ranim jutarnjim satima zaratile kada je pjevačica spomenula da je Mitrova ljubavnica Pavla Jovanovića, kao i da je ona rasturila brak Edisa Fetića Eda.

U jednom momentu je Marijana ispričala šta je sve Dragana radila u prošloj sezoni „Zadruge“ - i to sa Markom Miljkovićem.

- Ti bi trebalo da znaš da li on ima djevojku. Ti si prošle godine bila njegova ljubavnica. Znam da su ti Pavle i Edo bili ljubavnici. Pavle mi je rekao da te je j*bao onu noć, a muž ti je poslije došao sa djetetom. Jesi li pisala Edu da želiš da imaš dijete sa njim? - provocirala je Marijana Draganu.

- Što se ti brineš za mene. Brini ti o svojim vezama. Izj*bao te svako ko te pitao. Ide tamo slika se sa matorica. J*be se gdje stigne, ja te ne bih j*bala za džabe. Ti si klošarka jedna raspala - uzvratila joj je Mitrova prozivkama.


- Mogla si da opereš svoje g*vnave gaće. Vadi lik g*vnave gaćice i kaže da je izj*bao Draganu iza zavjese - nastavila je Zonjićeva sa provokacijama.

Marijana misli na Marka Miljkovića, za kojeg se od prošle sezone priča da je opštio sa Draganom Mitar iza zavjese, toko jedne od "Zadrugovizija."

Podsjećamo da je Toma Panić o tome pričao u prošloj „Zadruzi“, ali su tada i Marko i Dragana to negirali.

- Znate li šta je radila sa Borom u Budvi? Razvlačili su je svi. Marijana, meni je tebe žao - nastavljala je Dragana.

Zadrugarke su se čašćavale uvredama, a njihov okršaj se nastavio u prostorijama Bijele kuće.

.

.

.

.

.

.

.

.

..(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.