x

Procurili snimci prije okršaja: Evo šta je Kija radila samo nekoliko sati prije nego što je upala u Slobin stan! Njihova drugarica otkrila detalje! (VIDEO)

Prava drama odvijala se rano jutros, oko 5 časova, u stanu Slobe Radanovića, pjevača i bivšeg zadrugara, i to između njegove bivše supruge Kije Kockar i njega. No, sada je otkriveno i šta je pjevačica radila prije nego što je došla kod njega.


Bivši supružnici su se, navodno, sreli oko deset časova u jednom beogradskom restoranu na događaju, a Kija je tada prošla pored Slobe, nervozna, i tom prilikom ga nije čak ni pozdravila.

Jelena Nikolić, Kijina i Slobina zajednička prijateljica kod koje su sinoć bili na događaju koji je organizovala, oglasila se za Pink.rs te rekla da je sve izgledalo normalno kada je ovaj bivši par u pitanju.


Kija i Sloba su mi jednako dragi, veoma sam zahvalna i jednom i drugom što su se pojavili. Oni su na promociji, kao i svi ostali bili dobro raspoloženi i to je sve što mogu da kažem. ŠTa se i da li se nešto dešavalo poslije, ne bih komentarisala - rekla je Jelena

Na snimku koji kruži društvenim mrežama Kristina je nazdravljala vinom. Na snimku se vidi Kockareva u kolima, a na suvozačevom mjestu i čaša vina.


Podsjetimo, kako je Sloba rekao policiji kada je pozvao da prijavi svoju bivšu suprugu, ona je upala u stan i navodno ga je maltretirala. Policija je odmah došla do stana gdje je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. Sloba je na sebi imao ogrebotine, dok se Kija žalila na bol u nozi i imala je crvenilo. Kako nezvanično saznajemo, prije ovog incidenta, Kija je došla do Slobinog stana, kako bi ga upitala da li je voli. Kada joj je on rekao da ne zna, pjevačica je uzela veliki nož i pokušala sebi da naudi. Sloba je tada pozvao policiju, koja je odvela Kiju u specijalnu bolnicu na pregled, a kada je ljekar utvrdio da ona nije za njih, poslata je u policiju na triježnjenje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.