x

Produkcija dozvolila Miljani Kulić da ima televizor? Ovo je klasična prevara, a isplivao i dokaz!

Miljana Kulić je definitivno jedan od učesnika Zadruge koji čini se ima povlašten položaj u odnosu na ostale zadrugare. Najprije, Miljana je toliko puta u ovoj sezoni napravila prekršaje, da nije ni kažnjena, a posljednji put kada je fizički nasrnula na Zolu i zamalo mu slomila nos, a za to je dobila kaznu ukidanje dvonedjeljnog honorara.

Pored toga ona ima svoj apartman u kojem boravi zajedno sa majkom Marijom i sinom Željkom. Prije izvjesnog vremena su iz ovih prostorija isplivale slike, gdje se vidi da Marija jede hranu koja je dostavljena. Za Miljanu se spekulisalo i da ima telefon kojim se služi u Zadruzi, a danas je neko na osnovu njenog komentara, zaključio da ima i televizor.

– Dokaz da Miljana ima tv je definitivan, kaže: "Mama, znaš kako je fina i lijepa Miličina sestra, a u vrtu nije bila” – pisalo je u komentaru, a Miljana ovo ne bi mogla da zna osim ukoliko nema tv ili telefon da preko njega prati sve uživo.

Da ne spominjemo da i kada se desio incident sa zolom, Miljana je govorila Mariji kako je vidjela kako je to izgledalo na TV-U i vidi se kako je Zola provocira??

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.