x

PRODUKCIJA HITNO PREKINULA PROGRAM: Odvalila joj je šamarčinu, a onda je Benjamin nasrnuo na Marinkovića! Letio namještaj u Parovima!

U "Parovima" je došlo do tuče! Ivan Marinković i Benjamin Spahović su se potukli, a u jednom trenutku obezbjeđenje je čak reagovalo suviše kasno, te je voditeljka Anđela Lakićević rekla da takve stvari ne smiju da se događaju.


Benjamin je nasrnuo na Marinkovića, kada mu je Ivan rekao da nije pravi muškarac.

- Benjamine, ti nisi pravi muškarac jer se plašiš ovde svih muškaraca, ne smiješ ništa da im kažeš, samo ženama, zato se i nećeš suprostaviti Diki - obratio se Ivan Benjaminu. Benjamin je odmah to shvatio lično, pa ustao u želji da se približi Marinkoviću.

- Kome si ti upravo rekao da nije muško? Hoćeš opet da ti pokažem ko sam ja? Zaboravio si izgleda - bijesan je bio Benjamin. Nakon što je to izgovorio, Benjamin je napao Marinkovića.

S druge strane, sinoć su se u toku emisije "Tajne Parova", potukle i Jelena i Šmizla.


Jelena Ilić je pred svima komentarisala ponašanje njenog cimera Božidara tokom žurke prije neki dan, kada je pokušao da isiječe vene.



- Nemojte to da komentarišeš, ovo gledaju njegovi roditelji - rekla je Šmizla, a Jelena nije željela da je sluša, te je nastavila. U tom momentu, ona ju je udarila. 


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.