x

Prof. dr Mehmed Akšamlija: Kamera iPhone 11 Pro je revolucija u svijetu fotografije! (FOTO)

Gost na zvaničnom predstavljanju najnovijih iPhone 11 modela bio je ugledni profesor Mehmed Akšamlija koji je među prvima testirao najnoviju kameru na telefonima i sa prisutnima na današnjem eventu u Mekline-u podijelio utiske. Prema riječima Akšamlije, novi model iPhone 11 Pro donio je revoluciju u svijetu digitalne fotografije.

“Tajna onoga što se krije iza Pro kamere je softverski paket koji navjerovatnije jedan duži niz godina neće biti objašnjen, a to je nova vrsta kvaliteta koji se nudi. U potpunom mraku, na nekih 10 lumena, dobijate kvalitetnu sliku kao da ste osvijetlili cijeli prostor. Imate mogućnost da ste oslobođeni “noise”-a u svim mogućim svtjelosnim prilikama. Ovo je jedna revolucija i kvalitet kamere zbog kojeg ostanete bez teksta. Vjerujte, takvu vrstu softverskog paketa i ovu vrstu svjetlosnog digitalnog bilježenja pod digitalnim uslovima nema nijedna profesionalna kamera. “, rekao je profesor Mehmed tokom današnjeg eventa.


Dugo očekivani najmoćniji i najbrži iPhone telefoni su očigledno ispunili očekivanja korisnika ali i stručnjaka za fotografiju, s obzirom na to da je broj narudžbi novih modela znatno veći nego prethodnih godina. Ono što je dodatno privuklo korisnike jeste i povoljnija cijena iPhone 11 modela, u odnosu na prethodne modele. Korisnici su najviše oduševljeni fotografijom koju pravi trostruka kamera na iPhone 11 Pro modelu i a iz Meklinea su nam otkrili i da kupci već imaju svoj favorit boju- Midnight Green. Dokaz o ozbiljnim rezultatima kvalitete kamere jeste i činjenica da su neke svjetske zvijezde cijeli svoj spot snimili isključivo iPhone 11 Pro kamerom.

U Mekline su pripremili i nagradnu igru za sve koji posjete njihovu poslovnicu i fotografišu se najnovijim iPhone 11 Pro modelom, a za sve korisnike MasterCard ili Maestro kartice pripremili su i popust do 100KM.

Za više informacija o popustima i nagradnoj igri pratite Mekline stranicu i društvene mreže:

Facebook: https://www.facebook.com/AppleBIH

Instagram: https://www.instagram.com/aarmekline/?hl=hr  

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.