x

Proglašen najnesretniji znak u 2020. godini: Teško njima!

Ako je suditi prema horoskopu postoje tri znaka koja će imati najmanje sreće u narednoj godini. Planete u tranzitu formiraju kosmički aspekt emitirajući energiju jedni na druge, pa i na samu Zemlju.

Kada je riječ o sreći u astrologiji se obično gleda aspekt planete Jupiter. Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebalo bi da slavite.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 03. decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dvije i po godine što će Jarčeve učiniti najsretnijim znakom Zodijaka.

S druge strane planeta Saturn se smatra nosiocem loše sreće i loših aspekata. Pogledajte listu najnesretnijih znakova za 2020. godinu: 


1. Ovan

Kada je Jupiter u Jarcu, ova planeta formira kvadraturu u Ovnovima što je jedan od najgorih aspekata kada je reč o sreći. Imat će osjećaj kao da su im sve zamisli blokirane i da ne mogu naći izlaz. Svaki korak koji naprave ovnove će voditi u nestabilnost.

Savjet astrologa je da tokom 2020. godine uspore i da se ne čine velike promjene. Tokom narednog perioda čekat će ih zamke i prepreke pa se savjetuje i izbjegavanje finansijskih ulaganja.

Također se savjetuje oprez tokom putovanja jer su tokom naredne godine moguće manje nezgode.



2. Rak

Rakovi će se morati pripremiti za ono s čim će se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju jako teško. Neki ljudi će pokušati da vas sputaju u mnogim radnjama.

Budući da ovo sada znate najvažnije je da tokom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Vjerujte u svoju unutrašnju snagu. Nemojte investirati novac u rizične poslove niti posuđujte novac od Škorpije. Nemojte vjerovati nikome dok se ne pokaže da vas neće povrijediti niti vam nauditi.



3.Vaga

Bit će vrlo komplicirano kada je riječ o povjerenju u druge. Jupiter i Saturn formiraju težak aspekt u Ovnovima koji obično donosi lošu sreću pa bi trebalo da izbjegavate sve u čemu sreća igra najvažniju ulogu, a pod time mislimo i na finansijska ulaganja i hod kroz nepoznati put.

I u ljubavi neće biti slatko, naročito u drugom dijelu godine. Dobro otvorite oči za sve koji vam ulaze u život. Nemojte padati na lažna obećanja i zavjeta na večnu ljubav.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.