x

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Prognoze Dejana Dragojevića za kraj šeste sezone: Evo ko su njegovi favoriti za pobjedu posljednje Zadruge!

Prošlogodišnji pobjednik Zadruge Dejan Dragojević će se naći na bini sa ovogodišnjim pobjednikom i predati mu "štafetu", a svojim fanovima se obratio na svom Jutjub kanalu i otkrio ko su za njega top četiri takmičara.

- Imam top 4 učesnika, koji će biti u top 4, nemam top 5. Bitno je kako su se ljudi predstavili. Zadruga 6 je došla poslije najgledanije petice i napravila ozbiljan bum. Toliko su silili i sve što su osuđivali u petici su uradili. Zato određeni učesnici ne mogu da budu u top 5. Na 4. mjestu mi je Janjuš, on je bio kroz sve sezone diskvalifikovan, neko ko se razveo u Zadruzi, ko ima kćerku koja ga čeka. Može i pobjeda da mu dobro dođe. Svako ima mane, ali ove godine je ostao dosljedan, nije se pomirio sa Majom. Izgurao svoju priču, ostao da samog finala - rekao je Dejan, pa dodao:


- U top 3 mi je Ana, iako mislim da je folirantkinja, ali njena priča ima težinu. Prošla je šta je prošla, ne može to da se gurne po strani. Smatram da je folirant, da je uradila stvari sa folirantima spolja. Ali opet nekako, sa koje god strane da se gleda, doživjela je pad, razočaranje, smatram da od svih ljudi, njena priča ima težinu. Da li će se pomiriti sa Zvezdanom, to me ne interesuje - istakao je Dragojević, pa nastavio:


- Top tri mi može biti i Bilal, on je mlađi momak, posprdao se sa svim djevojkama. Mene je negativno komentarisao, ali nema veze. Svako ima pravo da se bori kako hoće, ja podržavam to. Dolazi iz druge države, a imao je petlje da kaže sve svima. Iz Bosne je, musliman, vrijeđali su ga, poturali mu zadrugari svinjetinu, to je prelomni trenutak gdje sam rekao: "Koga briga šta je rekao za mene". Ima kvaliteta, provokator je, dobar u raspravama - dodao je pobjednik "Zadruge 5".


- Top 1, suma sumarum, Ivan Marinković. Ja sam bio sa njim u jednom rijalitiju, ja znam kako je funkcionisao tamo, zvali smo ga lektor, jako elokventan i pametan. Vječito je nekog ispravljao. Stvarno je radio neke stvari nevjerovatne. Kad je upoznao Jelenu, promijenio se skroz, na osnovu prikazanog, ne živim sa njima. Moje mišljenje je to. U cijelom tom bludu nema šta su radili da dođu do izražaja, on je ostao dosljedan, vjeran vjerenici, ne pije, uspio da održi sve ono što niko nije, zato je kod mene izbio u prvi plan. Mislim da su se osilili prema njemu. Svi su poklekli tamo, i što se tiče partnera, veza, prijateljstava, alkohola, on nije... Znači Ivan, Bilal, Ana i Janjuš, to mi je top 4 - rekao je, između ostalog, Dragojević.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.