x

Progovorile komšije Turčina koji se zakucao u Šabanov automobil: Kad je izašao iz zatvora prvo je uradio ovu stvar!

Javni tužilac u Njemačkoj čeka procjenu brzine kretanja automobila kojim je Alsin Levent (35) izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu u gradu Bilefeldu, kod isključenja za Gitersloh, u kojoj su stradali ledgendarni pjevač Šaban Šaulić i njegov bliski prijatelj i klavijaturista Mirsad Kerić, dok je Šaulićev kum teško povrijeđen.

"U roku od tri nedjelje tužiocu bi trebalo da stignu vještačenja brzine kretanja automobila, kao i rezultati analiza Leventove krvi na alkohol i drogu. Kvalifikacija krivičnog djela i kazna koja mu prijeti zavisiće od toga koliko je promila alkohola imao u krvi, da li je pozitivan test na k.nabis, kao i da li je vozio brzinom većom od dozvoljene", kaže izvor iz Njemačke upućen u slučaj.

Tužilac je najavio podizanje optužnice čim dobije ove izvještaje. Na zahtjev tužioca vozač "mazde" je u februaru odveden u pritvor po hitnom postupku zbog opasnosti od bijega. Međutim, Turčin je prošlog petka prijavio adresu prebivališta i on je pušten da se brani sa slobode.


Kako je rekao Leventov komšija, porijeklom sa naših prostora, koji je želio da ostane anoniman, Levent je prijavio kao prebivalište adresu svoje djevojke sa kojom je u vezi oko četiri mjeseca, u drugom gradu na oko 55 kilometara od Gitersloha.

On je Leventa vidio kada je izašao iz pritvora i došao do stana u kojem je prethodno živio sa majkom.

"Ošišao se skoro na ćelavo i obrijao je bradu. Po komšiluku se priča da je plakao u pritvoru kada mu je majka bila u posjeti i govorio da mu je žao zbog onoga što je učinio", kaže sagovornik.


Kako dodaje, Levent se u ulici družio sa dva brata Turčina, od kojih bi povremeno pozamljivao automobil i divljao po ulici, bez vozačke dozvole.

"Prestao sam da pričam s njim kada je mogao da ugrozi život jednog djeteta. Tog dana dijete je vozilo bicikl kroz ulicu, kada je on velikom brzinom projurio tim automobilom", dodaje Leventov komšija. Levent ga je čak, dodaje, u više navrata pitao da li zna gdje može da kupi vozačku dozvolu na crno. Kako dodaje, Levent je često konzumirao m.rihuanu i " na to je cijela ulica smrdjela".

"Dolazila je policija u naš kraj, ali nisam pomišljao na Leventa. Međutim, kada sam pogledao fotografije sa lica mjesta na vijestima, shvatio sam da je to taj automobil. Prepoznao sam ga i po detalju na retrovizoru", kaže sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KREDITNA PONUDA U 72 SATA Za sve vaše potrebe za kreditima, ili finansiranje vaših projekata, nekretnina kontakt: [email protected] o m whartsapp: +33601256710
KREDITNA PONUDA U 72 SATA Za sve vaše potrebe za kreditima, ili finansiranje vaših projekata, nekretnina kontakt: [email protected] o m whartsapp: +33601256710