x

Progovorio o najbolnijoj temi: Stefan Karić se osamio i plakao za pokojnom Dijanom! (VIDEO)

Učesnik "Zadruge" Stefan Karić povjerio je Drvetu mudrosti sve detalje svoje ljubavne veze sa tragično preminulom Dijanom Milojković. Dijana je preminula neposredno pred njegov ulazak u "Zadrugu 3", a kada je saznao da ona muku muči sa najgorom bolešću,Stefan je odlučio da se zajedno ošišaju, kako bi joj pružio podršku.


- Bila je uvijek nasmijana, dotjerana, počela je međutim kosa da joj opada i zato smo se zajedno ošišali. Malo je tu bila poljuljana, jer, normalno, kad se vidiš u ogledalu... Nije joj bilo svejedno, dok nije napravila tu periku. Bilo je tada kada joj je bilo baš dobro, a onda i kada joj je bilo baš loše. Niko nije mogao da vidi na njenom licu da joj nije bilo dobro. Ja sam to osjećao!


- Duga je priča, ne želim da te davim, to je neki dio naše te cijele ljubavne veze. Išli smo i pokušavali na sve načine, vjerovali smo u sve. Šta god da nam neko kaže, mi smo probali, ali ona na kraju nije uspjela - pričao je Stefan kroz gorke suze, a onda je poslao roditeljima poruku:

- Samo bih htio da kažem mojim roditeljima da sam stvarno super, da sam se snašao i da mi je zabavno, samo sam se sada rastužio zbog ove priče - dodao je zadrugar.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.