x

Progovorio o Sarinom pismu: Janjuš otkrio šta znače famozne tri tačke koje mu je Reljićeva napisala, a onda je njen brat ispričao nešto što je šokiralo sve!

Tokom prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, pjevačica Sara Reljić došla je u žižu interesovanja kada je oženjenom cimeru Marku Janjuševiću Janjušu napisala pismo, a mnogi zadrugari su spekulisali da su se oni i poljubili.

- Ne mogu da ti opišem koliko mi znači što te imam ovdje. Stvarno bih nekad željela da te zagrlim (onako normalno) i da tako budemo na krevetu zagrljeni po cijeli dan. Pored toga, i od tvog dodira poludim (ne znam da li zbog toga što nisam dugo... ili je neka hemija u pitanju). Jedva čekam da izađemo odavde. Hvala ti što si uz mene i što me braniš - napisala je Reljićeva tada i na kraju nacrtala srce.

Dok su zadrugari razgovarali u sobi za rehabilitaciju, Vladimir Tomović je upitao Janjuša šta znače tri tačke u Sarinom pismu.


- Šta znače famozne tri tačke? - upitao je Crnogorac.

- To moraš Saru da pitaš - odgovorio je košarkaš.

- Dobijao je neke tajne poruke od nje, kao nastaviće se - objasnio je Vladimir zadrugarima.

Neću da pričam o ljudima iz spoljnog svijeta. Ništa nismo imali. Ja sam se zakleo. Bilo je simpatija i emocije pojačane. Neću da kažem sa čije strane. Ali nismo se pipnuli. Bilo je nekih pisama, ali ko će ga znati, prošlo je dvije godine... - nadovezao se Marko.


Još jedna od tema koja je potresala velelepno imanje u Šimanovcima tokom "Zadruge 1" bio je i neseser Sare Reljić, koji je neko ukrao. Sara je tokom svog učešća pokušavala da otkrije ko je to uradio, a njen brat Filip Reljić je zadrugarima u sobi za rehabilitaciju ispričao šta je saznao.

- Saška Karan ga je bacila u jezero. Unutra je bila šminka vrijedna 2000 eura - rekao je Filip.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.