x

njegov profil pretrpan ljubavnim fotografijama sa njom

Proklinju ubicu: Na mrežama se opraštaju od Novosađanke koju je upucao bivši dečko!

Tragičan događaj kada je prije dva dana oko 17 sati V. R. (34) ubio svoju bivšu djevojku I. R. (27), a potom izvršio samoubistvo, i dalje potresa Novi Sad.

Na društvenim mrežama pojavljuju se snimci intervencije policije po prijavi pucnjave, ali i oproštaji od stradale Novosađanke. I. R bila je vlasnica kozmetičkog salona koji je i nosio njene inicijale u nazivu, a danas se na licu mjesta može vidjeti srča staklenih vrata u koje je njen bivši emotivni partner V. R. prvo pucao. Upravo ti hici bili su povod za poziv u pomoć policije, koja se vrlo brzo našla na licu mjesta.

Ipak, za namjeru koju je imao 34-godišnji V. R. nije trebalo mnogo vremena i on je usmrtio svoju bivšu djevojku, a zatim i oduzeo sebi život. Od stradale djevojke opraštaju se na društvenim mrežama.


"Počivaj u miru anđele.. Sad si na boljem mjestu... Nek ti je vječna slava!", glasi jedan komentar na Instagram fotografiju koju je I. R. objavila. "Divna djevojka... neka te Anđeli čuvaju... još uvijek ne mogu da vjerujem, kao da sam juče bila u salonu i upoznala te", nadovezuje se još jedna prijateljica.

Nije imala slike ubice na svom profilu

Prema slikama koje se mogu vidjeti na društvenim mrežama, tragično stradala Novosađanka je bila veliki ljubitelj pasa, pa je objavljivala fotografije na kojima se nalazi upravo sa svoja dva psa. Za razliku od V. R. na čijim profilima se mogu naći fotografije sa bivšom djevojkom kojoj je oduzeo život, na njenim društvenim mrežama njega nema.


Ipak, kao svjedočanstvo o njihovoj nekadašnjoj vezi stoji profil na Fejsbuku sa njenim imenom i prezimenom 34-godišnjaka koji joj je oduzeo život, napravljen krajem marta ove godine. Takođe, na mrežama V. R. mogu se vidjeti komentari puni pogrdnih naziva i bijesa. u kojima proklinju ubicu.

Nasuprot njima, jedan komentator je kratko napisao: "Ako iole poštujete sebe ne ostavljajte nakaradne komentare. On ih ne može pročitati. A Bog neka odluči dalje njegovo putovanje. Ja ću se pomoliti za oprost".


Kako su ispričali poznanici Novosađanina, on je bio vedar i nasmijan mladić za koga nisu čuli loše reči u okruženju gdje je radio. Ipak, dan nakon njegovog krvavog pira katanac stoji na prodavnici oružja u kojoj je do juče bio zaposlen, a nevjerica vlada u obližnjim lokalima.

- Radio je prvu smjenu baš juče, oko dva sata popodne je došao i nešto da kupi. Vjerujte mi, ne sjećam se ni šta. Nismo primijetili nikakvu promjenu kod njega, osim toga što nije bio nasmijan kao obično - kaže jedna radnica.

Nešto više od dva sata nakon toga, V. R. se uputio svojim automobilom do salona ljepote koji se nalazi nedaleko odatle, u susednoj Ulici Jovana Subotića. Kako samo mjesto zločina govori za sebe, prvo je pucao u staklena vrata, a zatim ušao unutra i ispunio svoju namjeru.


Zabranu prilaska dobio 25. aprila

Samo mjesec dana nakon što su napravili, kako se čini zajednički profil na društvenim mrežama, V. R. je dobio zabranu prilaska I. R. jer ga je prijavila za nasilje, a prema nezvaničnim informacijama, posljednji put joj je i prijetio smrću.

Tada mu je oduzeto oružje koje je imao u legalnom posjedu, dok je ubistvo i samoubistvo od prije dva dana  počinio nelegalnim oružjem za koje još uvijek nije poznato kako je nabavio.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.