x

Propade odmor? Luna i Marko se otrovali hranom!

Luna Đogani i Marko Miljković otišli su na odmor u Egipat, ali ih je tamo zadesila jedna neprijatnost.

Prve simptome muke osjetila je Luna, a onda je i Marko imao isti problem, za koji je mislio da je od jakog sunca i začinjene hrane. Miljković je pokušao da smiri situaciju, ali im se stanje pogoršalo.

- Međutim, poslije samo pola sata i njemu je bilo sve lošije i lošije! Mučnina, grčevi, povraćanje... Ma horor! Bukvalno su naizmjenično išli u kupatilo do WC šolje ne bi li izbacili sve iz sebe jer ih je mučnina doslovce urnisala - objašnjava izvor i dodaje:


- Da sve bude gore, Luna se sjetila slučaja od prošlog ljeta kada je jedan par iz Britanije pod nerazjašnjenim okolnostima preminuo u Hurgadi u jednom luksuznom hotelu. Tada ju je uhvatila još veća panika da se nešto strašno dešava, pa je počela da paniči još više... Srećom, Marko je bio pribran i imao je snage u svom tom ludilu da pozove hotelsku ambulantu, pa su ih brzo prevezli u najbližu bolnicu - rekao je izvor.

Izvor je dodao da su im u bolnici rekli da su se otrovali od morskih plodova koje su jeli u jednom restoranu, a poslije infuzije bili su "kao novi".

- Nisu htjeli ni da javljaju Anabeli, ni Gagiju, ali ni Markovoj mami Nedi da ih ne bi sekirali, a i njima je laknulo jer su se ubrzo osjećali bolje i nastavili su odmor - zaključuje izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.