x

Proslava Bajrama kod Harisa Džinovića: Ceca i Jovana Joksimović đuskale, Željko zapjevao!

Haris Džinović okupio je prijatelje i kolege sinoć u svom domu na proslavi Bajrama, a dobrog provoda nije manjkalo.

Slavlju su prisustvovali Ceca Ražnatović i Željko Joksimović sa suprugom Jovanom Joksimović, kao i mnogi drugi, a ženski dio ekipe plenio je svojim izgledom i sjajnim raspoloženjem.


Mikrofona se latio i Željko, koji je zajedno sa Harisom napravio odličnu atmosferu, a Ceca i Jovana đuskale su za stolom jedna kraj druge uz Harisov veliki hit "Taži".

Harisova supruga Melina Džinović blistala je u zelenoj haljini i takođe bilježila sve mobilnim telefonom.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Zovem se Caroline iz Kanade, koja je kroz pakao brinula o sebi, jer sam izgubila posao nakon što me je verenik koji je otac mog nerođenog deteta napustio zbog druge dame, patio i pokušao sam sve najbolje da ga vratim i nikako ne mogu da nađem dok nisam naišla na dr Okpa koji mi je pomogao i vratio me u roku od 24 sata bez odlaganja. Nikad nisam znao kako je to učinio, ali sve što sam mogao znati je da je moj zaručnik došao u kuću i počeo mi se ispričavati što sam ga bez odlaganja prihvatio. Sada smo zajedno i živimo sretno. Zaista želim zahvaliti dr Okpu što mi je vratio radost i sreću. Ako vam je potrebna njegova pomoć, možete ga kontaktirati putem e-maila: [email protected] ili nazovite +2348163958542