x

Proslavljeni bh. bodybuilder Mirnes Husanović otvorio MHB Fitness centar! (GALERIJA)

Proslavljeni bh. bodybuilder Mirnes Husanović je u nedjelju, 2. septembra u prostorijima Wisa shoping centra, Kurta Shorka broj 7.  otvorio vrata potpuno novog fitness centra koji će ugostiti vrhunske sportiste iz svijeta fitnessa i bodybuildinga. Da će  MHB Fitness centar biti izbor profesionalaca pokazalo se i time što je samom otvorenju prisustvovao svjetski šampion i zlatni kickboxer Mirza Pramenković. 

Osim velikog, prostranog i vrhunski opremljenog prostora za vježbanje sa najkvalitetnijim spravama, otvorenosti 7 dana u sedmici, novootvoreni MHB Fitness Vam nudi besplatno savjetovanje od strane osobnih trenera i upoznavanje sa spravama i najboljim načinima upotrebe. 


Također omogućen je neograničen besplatan parking za sve klijente. MHB FITNESS je na raspolaganju svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju. 


Radno vrijeme :
Ponedjeljak - Subota: 8:00h-22:00h;
Nedjelja: 09:00h-20:00h;


Husanović je tokom svoje karijere osvojio velik broj priznanja i medalja, a neke od onih koje se ističu su pet godina državni prvak, četiri godine prvak Balkana, Tri godine godine Bihać Open-a, tri godine prvak Kup-a Srbije, apsolutni Prvak Jagodina Open, Sarajevo Open, itd..


Pored toga što je otvario novi fitness centar, Husanović nastavlja dalje sa svojim takmičenjima, a prvo koje slijedi je u Austriji polovinom septembra. 


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.