x

TRAŽE IH I ŽANDARMERIJA I RONIOCI

Prošle nedjelje slavili rođendan, sad nas ovo snašlo: Porodica van sebe zbog nestalih dječaka iz Apatina! Traže ih više od 24 sata!

Sve dežurne službe su na terenu i od jučer tragaju za dječacima koji su posljednji put viđeni na Dunavu u Apatinu oko 14 časova, a porodice mališana su neutješne i čekaju bilo kakvu informaciju.

Na obali pored Kajak kluba na Dunavu najprije su pronađene stvari dvojice nestalih dječaka – bicikli i obuća, dok od njih nema ni traga, ni glasa.

Na terenu su i ronioci, potraga za mališanima traje duže od 24 sata, a porodice nestalih dječaka su neutješne.


Foto: Kurir

Kako priča rođak nestalog 10-godišnjaka, mališan je prošle nedjelje proslavio rođendan, a sada ih je snašlo ovako nešto.

„On je mezimac porodice, najmlađe dijete, ima dvije starije sestre.. Prošle nedjelje je proslavio rođendan, bio je presrećan, svi smo.. I sada ovako nešto da se desi, strašno šta nas je snašlo“, priča rođak i dodaje:

„Cijeli komšiluk ga voli, svi kažu da je divno i fino dijete“.


Podsjetimo, dječacima se izgubio trag prekjuče oko 14 sati. Kako su mještani Apatina ispričali, oni su došli na pecanje na Dunavu.

„Njih trojica su došli ovdje, dvojica koji su nestali počeli su da se izuvaju i da ulaze u vodu. Zvali su i trećeg ali je on odbio. Počeli su da ga zovu, da uđe sa njima, ali je samo rekao: „Ja tu ne ulazim“, sjeo na bicikl i otišao bez riječi. Poslije toga oni su nestali““, kaže mještanin.


Veliki broj pripadnika Žandarmerije, policije, ali rođaka  je na terenu kako bi pomogli u potrazi.

Takođe, mještani Apatina uključili su se u potragu za nestalim dječacima.

Ono što otežava potragu jeste visok vodostaj rijeka, kao i to što je brza. Prema riječima mještana, dio Dunava na kome su nestali dječaci uopšte nije za kupanje.

“Rijetko ko se tu kupa, voda je veoma brza i tu su jedino kajakaši, pošto se u blizini nalazi i kajakaški klub. Ljudi se ne kupaju tu”, kaže mještanin.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.