x

Provala vijeka! Kija izjavila da je cijelu noć ćaskala sa Džej Zi-jem: Bolje da odem u Ameriku da svima bude lijepo!

Nekadašnja pobjednica rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar je ozbiljno ušla u pjevačke vode, pa se tako odlučila i na američku turneju. Ona je gostovala u jutarnjem programu, želeći da kaže nešto više o ovome, ali je ujedno Jeleni Krunić dala povoda za prozivku.

Ona je na svom Instagramu objavila dio Kijinog intervjua, koji se zapravo ticao potencijalne saradnje sa, ni manje ni više nego reperom Džej Zijem, suprugom Bijonse.

- Najnovija provala vijeka iz kuhinje Kije Kockar! Sad izjavila da je cijele noći pričala sa suprugom od Bijonse, reperom i vlasnikom "Bruklin Netsa", Džej Zijem. Hahaha i ja sam Eminemova žena - objavila je Jelena Krunić.

S obzirom na to da je Kija voditelju poželjela dobro veče, umjesto dobro jutro, on ju je upitao da li je zbog te razlike u vremenu napravila lapsus:


- Ja sam bila na vezi sad sa Džej Zijem i njemu je bila noć, pa sam eto - opravdala se Kija, koja je kasnije dodala šta misli o pravljenju američkog albuma:

- Ja sam potpuno za to. Evo pregovori sa Džej Zijem su u toku, za "Rok Nejšn", ja sam potpuno za to da mi tamo napravimo neki dil i da ljudi ovdje budu mirni. Non stop pravim zemljotrese za neke ljude ovdje, bolje da odem u Ameriku da svima bude lijepo - rekla je Kija, dok je Jelena Krunić ubijeđena da ništa od toga nije istina.

-

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.